Profil

 

 

Hudplejeklinik Salon Natalia er en klinik, som beskæftiger sig med hudpleje med en holistisk behandlingstilgang. Det er meget vigtigt for mig at lytte til kundens ønsker for at kunne dække behovet for hudpleje optimalt.


Klinikken tilbyder alt fra mindre  plejende behandlinger og alm. hudpleje til større og mere krævende behandligsforløb for f.eks. problemhud med urenheder, allergiske reaktioner, medtaget hud, underernæret hud og andre former for ubalance i huden. Årsager til ubalance i huden er meget vigtige for at fjerne symptomer, hvis man ønsker vedvarende resultater af behandlinger. Derfor behandlinger og vejledninger udarbejdes med fokus på ens livstil, kost mm. som er lige så vigtige som hudpleje. Hudpleje alene kan ofte ikke løse hudproblemmer. 

 

Udover det tilbyder klinikken også afspændings- og velværesmassage, farvning af bryn og vipper, make-up, pleje hænder og fødder, hårfjerning med voks.


Klinikkens behandlinger udføres efter aftale, også morgen og aften. En række behandlinger kan laves i eget hjem, hvis man ikke har mulighed for at komme på klinikken.