Nyheder

 

Nøglen til velvære er enkel ***

 

***********************************************************************************************************************************

Sumita make-up til bryn og øjne er kommet på klinikken, som et svar på mange forespørgsler fra kunder!

 

Perfekte bryn og smukke øjne er  en nem og enkel sag for Sumita!
Sortimentet består af eye-liner (blyant eller flydende), bryn farver (blyant eller fastpuder), hight lighter, bryn wox, som former bryn perfekt.
Det er vandfast, holdbart og giver et perfekt resultat! 
Hvis du ikke kender det og prøver en gang, kan du ikke undvære det!
***************************************************************************************************
Den anden nyhed at jeg begynder at lave massage igen. Det er noget jeg har lavet tidligere, som mine kunder var rigtig glade for, og nu begynder jeg at få mange forespørgsler på den behandling igen, når man har spændinger, hovedpinde osv. 
Alt for kunderne!

 

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************

 

 Gør din hjemmepleje mere effektiv!

En kur med 3-7-10 ampuler

Dybdevirkende plejestoffer som er fugtbindende, cellefornyende, opstrammende, vitaminrige mm. 

 

 ********************************************************

GELAMOUR® er en professionel Gel Polish linie med mere end 90 unikke dristige farver og bruges af de bedste fagfolk. GELAMOUR® er langtidsholdbar neglelak, som forbliver op til 4 uger uden misfarvninger og ridser, som styrker neglen og heller ikke knækker og kan anvendes både naturlige og kunstige negle.

 


 

 Klinikken er også på Facebook 

 

Synes godt om Hudplejeklinik Salon Natalia og følg med nyhederne

 


LD LIV Spa serie - en oase af afspænding
Produkterne består af værdifulde, naturrene æteriske olier, som understøtter din krop bioaktivt, tilfører dyb afspænding og vedvarende friskhed, indeholder højeffektive plejestoffer som modvirker tegn på stress (f.eks. tør, skællet hud). En ren forkælelse for krop og sjæl med de friske æteriske dufte fra grapefrugt og mynte!

 • Anti-cellulite olie
 • Brusegel
 • Skumbad
 • Salt peeling
 • Konturgel
 • Termolotion

 

 

 

 

 

 
 
 
 

Sundhedsordninger for virksomheder tilbydes

Bedre trivsel på arbejdspladsen
Flere og flere virksomheder tilbyder deres medarbejdere forskellige sundhedsordninger. Sunde mennesker skaber sunde virksomheder. Hvis en virksomhed investerer i medarbejdernes sundhed, vil det skabe gladere medarbejdere, bedre trivsel, bedre arbejdsindsats og færre sygedage.

Skattefrihed?
SKAT har truffet afgørelser om sundhedsordninger på arbejdspladsen. Udgangspunktet/referencen er Ligningslovens § 16 om arbejdsgiverbetalte sundhedsordninger. For massage og andre såkaldte alternative behandlingsformer gælder reglerne om skattefrihed såfremt der er tale om forebyggelse og/eller af arbejdsrelaterede skader. Dette gælder også selvom der ikke foreligger en lægehenvisning.

Hvorfor forebyggelse?
Symptomerne fra en væsentlig del af sygdomme kan begrænses markant med forebyggende behandling. Spændingshovedpine og ømme muskler er mange af de symptomer, som man får ved stillesiddende eller monotont arbejde samt ved en forkert arbejdsstilling.

Vi tilbyder:

 • Afspændings massage af ansigt, nakke, ryg og skuldre
 • Antistress luksus ansigtsbehandling
 • Fodpleje behandling
 • Psykisk og fysisk velvære for dine medarbejdere
 • Fleksible behandlingstider
 • Mulighed for en hurtig behandling

Firmaaftale
Du er velkommen til at kontakte os telefonisk eller pr. e-mail og høre mere om mulighederne for at styrke det almene velbefindende for dine ansatte.


Læs mere om sundhedsordning på SKAT's hjemmeside.

 

 

 

*******************************************************************