Hvad siger kunder om klinikken?

Kirsten, Randers NV:
"Som tilflytter søgte jeg efter en kompetent kosmetolog. Jeg har relativ tør hud og nogle pigmentforandringer. Det er min oplevelse, at Natalia er yderst kompetent og professionel i faget. Giver råd og anbefalinger svarende til de individuelle behov. Samtidigt er hun utrolig tillidsvækkende, hjertevarm og elskværdig. Jeg giver hermed min varmeste anbefaling af Salon Natalia."

Kirsten, Randers SØ:
"I forbindelse med mit bryllup søgte jeg efter én til at give mig en perfekt make up, og det skulle være én som kunne komme i mit hjem og gøre det.
Heldigvis fandt jeg frem til salon Natalia via søgning på internettet.
Natalia gav mig en rigtig flot brude make up, som var meget naturlig, og som holdt sig pæn hele dagen og natten med.
Og det var også rigtig dejligt, at hun kunne komme hjem til mig og gøre det, så jeg ikke skulle fare rundt i byen på selve dagen.
Så jeg kan varmt anbefale Natalia til andre."

 

Grethe Christiansen, Randers NØ:
"I ca. 1,5 år har jeg været klient hos Salon Natalia, hvor der er en dejlig atmosfære, og behandlingen er omhyggelig og professionel."

 

Morten, Randers

"hej Natalia, jeg vil bare sige dig mange tak for at løsne min nakke og ryg op med din massage, Du har virkelig en god fornemmelse for hvor du skal løsne op, og samtidig gøre det til en rigtig behagellig oplevelse. Mine varmeste anbefalinger herfra og tusinde tak!"